JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Food Testing >> SERVICII >> ANALIZE FIZICO-CHIMICE

ANALIZE FIZICO-CHIMICE

ANALIZE FIZICO-CHIMICE ACREDITATE

Metodă Produs
Grăsime Produse alimentare, hrană pentru animale
Umiditate Produse alimentare, hrană pentru animale
Fibră Produse alimentare
Cenușă Produse alimentare, hrană pentru animale
Fosfor exprimat ca P2O5 Carne și produse din carne
Masa brută, masa netă Produse alimentare, hrană pentru animale
Conținut de produs raportat la masa netă Produse alimentare, hrană pentru animale
Component raportat la masa netă Produse alimentare
Component (pește) raportat la masa netă Conserve de pește în ulei
Aciditate liberă și indice de aciditate Grăsimi și uleiuri de origine vegetală și animală, semințe oleaginoase
Indice de peroxid Produse alimentare, grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală
Reacție Kreis Carne și preparate din carne; Grăsimi animale și vegetale; Semințe oleaginoase
Hidrogen sulfurat Carne și preparate din carne
Azot bazic volatil total (ABVT) Carne și preparate din pește
Azot ușor hidrolizabil Carne și preparate din carne
Hidroxiprolină Carne și preparate din carne
Colagen Carne și preparate din carne
Raport colagen/proteină Carne și preparate din carne
Aciditate Produse alimentare
Nitriți Carne și preparate din carne
Proteină Produse alimentare, hrană pentru animale
Cloruri (exprimat ca NaCl) Produse alimentare, hrană pentru animale
Activitatea apei Produse alimentare
pH Produse alimentare, apă
Concentrație alcoolică Băuturi alcoolice
Acizi grași Produse alimentare, hrană pentru animale, suplimente alimentare
Zaharuri Produse alimentare, suplimente alimentare
Conservanți, îndulcitori, cafeină Produse alimentare, suplimente alimentare
Valoare energetică Produse alimentare
Glucide Produse alimentare, băuturi alcoolice
Metale Produse alimentare, hrană pentru animale, suplimente alimentare

ANALIZE FIZICO-CHIMICE NEACREDITATE

Metodă Produs
Clasa de greutate ouă Ouă
Alcalinitate Biscuiți
Densitate Probe lichide
Conținut CO2 Băuturi răcoritoare carbogazoase
Identificare amidon Pastă de tomate, produse din carne, produse lactate
Reacția de identificare a amoniacului cu reactiv Nessler  
Volum în ambalaj / 1 unitate  
Volum în ambalaj / 5 unitate  
Valoare ASTA Boia de ardei
Substanța uscată solubilă Sucuri de citrice, produse consistente (gemuri, jeleuri), produse înghețate, produse uscate din fructe și legume, produse din fructe și legume, băuturi răcoritoare
Fosfor Produse alimentare, hrană pentru animale, suplimente alimentare, apă
Punct de topire Grăsimi de origine animală și vegetală
Gluten umed Grâu și făină de grâu
Indice de saponificare Grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală
Indice de iod Grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală
Substanțe nesaponificabile Grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală
Impurități insolubile Grăsimi și uleiuri de origine animală și vegetală
Săpun dizolvat (exprimat ca oleat de sodiu) Uleiuri și grăsimi vegetale
Fosfați adăugați (exprimat ca P2O5) Carne, produse din carne, brânzeturi
Teobromină Cacao, ciocolată, ceai
Impurități totale (corpuri străine), impurități metalice, impurități minerale, infestare cu insecte  
Indici de calitate fasole  
Indici de calitate orez  
Indice de refracție Ulei
Test descriptiv/organoleptic Produse alimentare, apă
Aciditate liberă Biscuiți, napolitane
Aciditate totală Maioneză
Aciditate totală (2 parametrii, în grade Thorner) Brânzeturi, înghețată
Conținut de apă adăugată Carne și produse din carne
Raport proteină/substanța uscată  
Proteină fără colagen  
Raport grăsime/proteină  
Cenușă raportată la substanța uscată  
Apă raportată la masa de brânză fără grăsime Brânzeturi
Raport umiditate/proteină Carne și produse din carne
Substanța uscată negrasă Produse lactate
Raport Ca/P Produse lactate
Grăsime raportată la substanța uscată Produse alimentare, hrană pentru animale
Masa componentă solidă – g Conserve
Zahăr total raportat la substanța uscată  
Umiditate Produse lactate
Aciditate totală (exprimată ca acid citric) raportată la substanța uscată solubilă Pastă de tomate, bulion, concentrat de roșii, suc de roșii pasate
Impurități minerale raportate la substanța uscată solubilă

Pastă de tomate, bulion, concentrat de roșii, suc de roșii pasate