ANALIZE MICROBIOLOGICE
Căutare >>
Produse alimentare
Parametrii |
---|
Enterobacteriaceae |
Drojdii și Mucegaiuri |
Număr total de germeni |
Bacillus cereus prezumtiv |
Escherichia coli pozitive la β-glucuronidaza |
Stafilococi coagulazo-pozitivi |
Bacterii coliforme |
Listeria monocytogenes |
Salmonella spp. |
Conserve
Conserve în recipiente închise ermetic cu pH˂ 4,5 și pH > 4,5 |
---|
|
Teste de sanitație
Suprafețe de lucru de pe fluxul tehnologic, care vin în contact direct cu alimentul | Mâini personal |
---|---|
|
|
Echipament de protecție | Aer |
---|---|
|
|
Produse non alimentare
Căni, cești, pahare, tacâmuri, farfurii | Hârtie și folie de plastic folosite în ambalare |
---|---|
|
|
Ambalaj (recipiente) din sticlă, carton, material plastic, metal etc., care vin în contact direct cu alimentul | Conducte de la instalația de pasteurizare |
---|---|
|
|
Mese din blocurile alimentare | Bazine, tancuri, aparate |
---|---|
|
|