JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Food Testing >> SERVICII >> TESTAREA APEI

TESTAREA APEI

ANALIZE FIZICO-CHIMICE

Apă potabilă (anioni,cationi) A potabilă (metale)
Fluoruri Aluminiu
Cloruri Arsen
Nitriți Bor
Bromuri Beriliu
Nitrați Bariu
Fosfați Calciu
Sulfați Cadmiu
Litiu Crom
Sodiu Cobalt
Amoniu Cupru
Potasiu Fier
Magneziu Mercur
Calciu Potasiu
  Litiu
  Mangan
  Magneziu
  Molibden
  Sodiu
  Nichel
  Plumb
  Stibiu
  Seleniu
  Staniu
  Stronțiu
  Vanadiu
  Zinc
  Nitrați-N
  Amoniu-N
  Fosfați-P

ANALIZE MICROBIOLOGICE

Apă potabilă, apă de izvor, apă subterană Apă de masă plată Apă de masă carbogazoasă
  • Numărarea Escherichia coli
  • Numărarea enterococilor intestinali
  • Numărarea bacteriilor coliforme
  • Numărarea sporilor de bacterii anaerobe sulfito-reducătoare
  • Numărarea Pseudomonas aeruginosa
  • Numărarea coloniilor prin însămânțare în mediul de cultură Agar nutritiv la 22°C
  • Numărarea coloniilor prin însămânțare în mediul de cultură Agar nutritiv la 36°C
  • Numărarea Escherichia coli
  • Numărarea enterococilor intestinali
  • Numărarea Pseudomonas aeruginosa
  • Numărarea coloniilor prin însămânțare în mediul de cultură Agar nutritiv la 22°C
  • Numărarea coloniilor prin însămânțare în mediul de cultură Agar nutritiv la 36°C
  • Numărarea sporilor de bacterii anaerobe sulfito-reducătoare
  • Numărarea bacteriilor coliforme
  • Numărarea Escherichia coli
  • Numărarea bacteriilor coliforme
  • Numărarea enterococilor intestinali
  • Numărarea Pseudomonas aeruginosa
  • Numărarea sporilor de bacterii anaerobe sulfito-reducătoare
  • Numărarea coloniilor prin însămânțare în mediul de cultură Agar nutritiv la 22°C
  • Numărarea coloniilor prin însămânțare în mediul de cultură Agar nutritiv la 36°C
CONTACT